Image Hosted by ImageShack.us
-[Sunday, November 16, 2008]-

1)What are you currently working as?
Ans : No work

2)Which 5 websites you will often go?
Ans : Blog , Dotaportal , Yahoo , Crunchyroll , Friendster

3)Which 5 Mrt station you often go?
Ans : Yio Chu Kang , Sembawang , Yishun , Admiralty and Marina Square

4)Who will you see everyday(except family members)
Ans : Raymond.

5)Do you have GF/BF?
Ans : dun have

6)Do you have any crush?
Ans : yup

7)Can u released a little of your crush's info?
Ans : She is now working, selling shoes =X

8)Who is the last 5 person that msg you today?
Ans : Cammie , Raymond , Jansen , Keng Hian and Lynette

9)What is the msg about with the fifth person's msg?
Ans : Come see her play match tomorrow.

10)Who is the last 3 person that called you
Ans : House , Jansen and Hui sheng

11)So whats Your plan tomorrow?
Ans : Swimming and Watch match tomorrow.

12)Would you mind stating your crush's name?
Ans : Hmmm , start with an "Q"

13)Do you shout when you are bored?
Ans : no siao arh.

14)States 5 of your Neighbour (From nearest).
Ans : Jun an , Si hao , Jansen , Hwee ling and Soon yu

15)What is the relationship between you and your neighbours?
Ans : All Friends?



Morning go swim then afternoon jansen asked me want go swimming again at CCK or not. Because is swimming sure i will go but in the end go CCK see U16 volleyball play match ... WASTE TIME SIA !!! At least nevermind la :) can see girls also. Haha then after finish, About 5 plus. Yi lun asked whether i want go play Basketball at Yew Tee. But i promise lynette go play Basketball at 7pm le. Then Jansen that dog still asked want see or not .. I asked him to swim with himself. Then go home change shoes rest awhile time is about 7.20 liao ... I rush there about 10mins ba? Then i saw Kai En , Charmaine , Tony , Lynette and Melvin. LOL she say challenge me ... challenge 1 ball nia ... then i miss = lose the match .... LOL then play till 8plus , Jansen that dog suddenly come ... say want play with us then we continue play till 10pm :) Lights OFF !!!

Labels:

This is how a day is spend :)
0 Callbacks
['Hey,Girl Turn Back !!-'] ;10:51 PM;

['-Fullfilling Wishes!-']
Entering Secondary5 FAIL
[x] Everlast shoes
[] Crumpler Bag
[x] IPOD Touch
[X] G-Shock
[] Havaianas Flip flop
[] 70kg
[] 170CM
[X] N85
[x] Polo T-Shirt
[] Adidas jacket
[x] Godiva Chocolate
[x] Phiten Rakuwa Neck

Hi ALL! Welcome to my blog.

['-Me!-']
Name:刘进华 RONALD
School: ITE CENTRAL YISHUN
Course:AEROSPACE TECH
Age: 17 going 18
Date Of Birth: 24/03/1992
He like Simple,Natural and for him it is beautiful
简单和自然对他来说,就是美



['-Now Playing-'] Some music here perhaps?


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



(:< Make Some Noise >:)